Ydelser hos Servicetilbil.dk

Her kan du se hvilke ydelser, du kan få tilbud på gennem Servicetilbil.dk

Service på bil

Skal bilen snart synes? Er du i tvivl om bilens stand og sikkerhed? Eller vil du blot vedligeholde garantien? Så er vi hos Servicetilbil.dk klar med en lang række autoværksteder landet over, som kan hjælpe dig. Bil service af kvalitet og til en fornuftig pris - starter omkring 595 kr. + moms.

Værksteder

Vi har lavet en oversigt over alle de autoværksteder vi hos Servicetilbil.dk samarbejder med, og du kan i listen søge dig frem til lige den service eller reparation du har brug for. Et autoværksted, til lige det du har brug for, lige fra service til reparation, montering og maling. Vores kort og listeoversigt, er en nem og overskuelig måde at få et overblik over dine nærmeste autoværksteder, og hvilket services de tilbyder.

Autolakering

Lakering af bilen til en favorabel og aftalt pris. Alle vores autolakerer og malere er autoriserede og kvalificerede til alle slags opgaver inden for autolakering, og prisen aftaler I sammen. Indhent et tilbud, ved at finde et værksted nær dig, når ridserne og skrammerne på bilen er blevet nok. Du kan både indhente tilbud på lokal- og totallakering, hvor prisen ofte starter ved 1.600 kr + moms.

Folie og indpakning

Folie til bil? Både privat og erhverv har massere af fordele ved at få folie på bilen, da det både er holdbart, relativt billigt og kan fjernes igen. Folie til biler er din mulighed for at få lige den bil du har ønsket dig, eller få firmaets nye logo vist frem i lokalområdet. Find et autoværksted ved at henvende dig og få et tilbud på den foliering du går og drømmer om. Priserne varierer afhængigt af opgaven, så kontakt dit værksted, og aftal nærmere.

Skriv til os, og få et tilbud

Udfyld formularen og autoværkstedet kontakter dig med et tilbud

Vi svarer på hverdage inden for normal arbejdstid, og arbejder hårdt for at du kan få dit tilbud hurtigst muligt, så vi kan få serviceret og repareret din bil. Men vi håber også at du har forståelse for travlhed, så vi bestræber os på at autoværkstedet svarer på din henvendelse inden for 48 timer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.