Bilreklame

Hvad er bilreklame?

Bilreklame er logoer, tekst, fotos eller slogans, som sættes på din firmabil. På den måde skaber du mere opmærksomhed på dig og din virksomhed på en professionel måde.

Du kan selv vælge hvor meget eller hvor lidt du vil have af reklame, eller hvor på din firmabil det side. Dog er der erfarne specialister uddannet indenfor bilreklame. Her kan du få rådgivning og vejledning i forhold til, hvordan du får mest ud af din nye reklamesøjle.

Bilreklame er utrolig fleksibelt da den kan placeres overalt på bilen. Du kan have reklamer, der er langtidsholdbare, samt reklamer med kortere eksponeringstid. Har du en bestemt kampagne kan du få skiftet udtrykket når kampagnen er færdig igen.

Fordelene ved at være synlig på vejene med bilreklame

Den største fordel ved bilreklame er den høje eksponering du og din virksomhed udsættes for, når du kommer kørende. Det er både en billig og nem løsning for dig at styrke både brand og troværdighed.

Det skader aldrig at blive eksponeret når du alligevel kører fra kunde til kunde. Når du har reklame på din firmabil, er det en form for ekstra reklame for dig og din virksomhed. På den måde skabes der mere synlighed omkring din virksomhed og ydelser.

Så meget som vi danskere bruger på vejene, om det er til og fra arbejde, sociale arrangementer eller noget helt tredje, så ville det være ærgerligt ikke at bruge den eksponering til gratis markedsføring. Det også den store fordel du kan høste, når du har bilreklame. Du bliver set og genkendt af mange mennesker derude. Det er en reklamesøjle, der aldrig stopper med at give, hvilket også er derfor, at så mange virksomheder gør brug af det.

Men det er ikke kun når du kører ude på vejene, at du eksponeres. Det er også når du holder stille ved en kunde og er i gang med at løse denne opgave. Her kan andre i beboelsesområdet se netop din bil og det giver dig flere fordele. Du har allerede opnået troværdighed i og med at en nabo har benyttet sig af din service. Dette giver naboerne en følelse af genkendelse. De fleste mennesker er mere draget af det genkendelige og velkendte. Hvilket kun er en win-win situation for dig, da chancen for at du får opkaldet er større, fremfor at de kontakter en ukendt håndværker.

Vælg den rette bilreklame

Gennem de sidste mange år, har kravene til det visuelle udtryk bilreklamer besidder ændret sig. I dag stilles der højere krav til de kreative løsninger, da slutresultatet er at skille sig ud fra de andre. Sådan er det også med alle andre typer af reklame.

Derfor er det vigtigt at henvende sig til fagpersoner. På den måde er du mere sikker på at få den helt rigtige bilreklame. Sådan noget som de rigtig farver og påsætning de rigtige steder, er vigtigt. Alt dette, har nemlig stor betydning for, hvordan du skiller dig ud på vejene. Det viser sig at reklamer placeret bagpå bilen har større effekt end de, der sidder på siden. Med bilreklamer bagpå, har de som holder bag dig bedre mulighed for at forstå budskabet. Sidder de i stedet på siden, så går det ofte for hurtigt og forbipasserende mister vigtig information omkring din virksomhed.

Det ses ofte at folk selv prøver at påsætte bilreklame, eller søger billigere løsninger. Det kan dog nemt ende med at koste dig flere penge end hvis du blot havde fået en kvalitetsløsning. Der er meget mere bag end blot placering, når det kommer til at styrke dit brand. Her er de professionelle fagfolk simpelthen de bedste til at finde den rette løsning til dig. Går du efter billigere løsninger, kan du risikere at reklamen er i så dårlig kvalitet, at lakken ødelægges når reklamen fjernes igen.

Få derfor altid lavet din bilreklame hos professionelle fagfolk. De ved hvad de laver, og kan give dig den bedste løsning i høj kvalitet og til høj eksponering. Hvis du ønsker at vide mere, eller gerne vil i kontakt med kompetente og kyndige fagfolk, så klik her.

Skriv til os, og få et tilbud

Tilbud fra dit autoværksted

Når du indhenter et tilbud fra at af de mange autoværksteder, bestræber vi os på at sende dig et tilbud inden for 48 timer. Langt størstedelen af tiden er vores erfarne mekanikere i stand til at give et gældende tilbud, ud fra få oplysninger om køretøjet. Der er dog tilfælde hvor der er behov for yderligere informationer og kontakt, for at vore fagfolk på autoværkstedet kan give et tilbud på den gældende service eller reparation.

Vi svarer på hverdage inden for normal arbejdstid, og arbejder hårdt for at du kan få dit tilbud hurtigst muligt, så vi kan få serviceret og repareret din bil. Men vi håber også at du har forståelse for travlhed, så vi bestræber os på at autoværkstedet svarer på din henvendelse inden for 48 timer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.