Autoværksteder

Partnere og mekanikere i hele landet

Autoværksteder, mekanikere og samarbejdspartnere gennem Servicetilbil.dk er samlet for at give dig et overblik. Overblikket viser steder, hvor du kan få service på bilen, autolakering, folie og indpakning på bilen. Leder du efter et autoværksted, kan du finde det hos os.


Vi samarbejder med autoværksteder over hele landet her, så du kan finde det tættest på dig.Du kan også se hvilke muligheder du har, når du indhenter tilbud på den service eller reparation af bilen du har brug for. Om så du skal have bilen på autoværksted i Odense, København eller Aalborg, eller bilen skal til service i Århus, Esbjerg eller Roskilde, så har vi et autoværksted nær dig.

Høj service og kvalitet du kan stole på

Et autoværksted fundet gennem Servicetilbil.dk, er udvalgt af os fordi vi er sikre på deres serviceniveau af høj kvalitet. Så bliver du ikke snydt gennem falske tilbud og ugennemsigtige services. Intet tilbud er forpligtende, og du vælger selv aftale og autoværksted ud fra vores liste og anbefalinger. Tilbuddet fra værkstedet inkluderer alle dele af aftalen, og du undgår derfor uventede regninger og udgifter. En gennemsigtig og forståelig aftale er udgangspunktet for alle vores samarbejder med et autoværksted hos Servicetilbil.dk.

Garanti og forsikring, som kan forstås

Ingen biler er ens, og tusindvis af kilometer på vejen gør alle opgaver forskellige. Det betyder også, at alle vores mekanikere på autoværkstederne hver dag møder nye udfordringer og behov. Heldigvis giver erfaring og ekspertise de fleste den fordel, som skal til, for at få løst det hele. Sådan får vi sendt dig fra autoværkstedet, videre ud på vejen igen. I enkelte tilfælde kan vi dog være ude for, at udefra kommende faktorer, betyder at reparationen eller servicen ikke overholder de standarder vi har opsat. Det kan være defekte reservedele eller menneskelige fejl, som er uundgåelige på alle autoværksteder. Derfor er alle autoværkstederne hos Servicetilbil.dk dækket af 3 års garanti på reservedele. Husk endelig at du som forbruger altid er dækket af reklamationsretten. Den dækker alle fejl, som begås af automekanikeren på værkstedet. Garantien er til for både dig og vores værksteder, da vi ved at alle fejl bliver rettet og dækket, og bilen igen kommer sikkert ud på vejen. Det kalder vi gensidig tryghed og gennemsigtighed. Du kan læse mere om reklamationsretten nedenunder.

Nærhed og noget for dig

Hos Servicetilbil.dk kan du finde frem til et autoværksted, som ligger nær dig, din arbejdsplads eller sommerhuset. Så du altid kan finde et værksted nær dig, hvis uheldet skulle være ude.

Langt de fleste af autoværkstederne er udstyret til at varetage de fleste slags service og reparationer, men for at være sikker på hvilke ydelser det enkelte værksted tilbyder, kontakt gerne autoværkstedet når du indhenter dit tilbud, for at være sikker på de ligger inde med de dele, folie eller andet, som er nødvendig for den service du søger, og at de er ekviperet til at håndtere lige præcis dit køretøj. Nogle autoværksteder er fx bedre udstyret til at modtage og servicere el-, hybrid- eller veteranbiler.

Skriv til os, og få et tilbud

Tilbud fra dit autoværksted

Når du indhenter et tilbud fra at af de mange autoværksteder, bestræber vi os på at sende dig et tilbud inden for 48 timer. Langt størstedelen af tiden er vores erfarne mekanikere i stand til at give et gældende tilbud, ud fra få oplysninger om køretøjet. Der er dog tilfælde hvor der er behov for yderligere informationer og kontakt, for at vore fagfolk på autoværkstedet kan give et tilbud på den gældende service eller reparation.

Vi svarer på hverdage inden for normal arbejdstid, og arbejder hårdt for at du kan få dit tilbud hurtigst muligt, så vi kan få serviceret og repareret din bil. Men vi håber også at du har forståelse for travlhed, så vi bestræber os på at autoværkstedet svarer på din henvendelse inden for 48 timer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.