Folie & indpakning til bilen

Pak bilen ind

Folie til bil, også kaldet indpakning, kan være en billigere og mere holdbar løsning, end en omlakering af bilen, når der skal et nyt look til. Folieringen sker hos en af vores samarbejdspartnere som du kan finde i oversigten her. Der er en lang række fordele ved folie fremfor lakering, som du kan læse mere om nedenfor. Folie kaldes også indpakning eller wrap, og kan gøres både på dele af eller hele bilen. Derudover findes folie i mange forskellige slags, lige fra helindpakning med farver, til mønstre og mindre struktur, så folien f.eks. kan minde om kulfiber eller krom. Du kan også få gennemsigtig folie, som kan afhjælpe fremtidige stenslag, ridser og andre slags skader, som ikke kan ses er lagt på bilen.

Fordel og holdbarhed

Bil folie er holdbart og monteres hurtigere end en autolakering. Det kan derfor være en stor fordel, og en langt billigere løsning at tage en snak med et af vores autoværksteder, som tilbyder foliering af bilen, og få afklaret om det kan være bedre med folie på bilen end en total omlakering af bilen.

Når bilen indpakkes i folie, lægges folien udenpå bilens eksisterende lak, hvilket vil sige at plastikdele ikke kan folieres, og at indersiden af bilen heller ikke får folie, og man altså stadig vil kunne se bilens lakering når bildøren åbnes. Dette kan afskrække nogen fra at få folie på bilen, men det bevirker også at folien utroligt let og hurtigt kan afmonteres og pilles af. Så fortryder du folien, eller vil skifte til en ny, er processen hurtig og smertefri. Dele af bilens interiør kan også folieres, f.eks. omkring gearstang og instrumentbrættet, kan folieres og få en ny farve og look. Folie og indpakning er hele bilen, kan holde op til 10 år, og er relativt vedligeholdelsesfrit, hvis blot man tager sig sine forholdsregler. Regelmæssig og almindelig bilvask med vand og sæbe – uden brug af højtryksrenser – og ingen skrappe kemikalier, er rigeligt til at holde folien ren og skinnende, og folie kan for flere virke nemmere at holde rent. Der er dog visse typer af avanceret folie med struktur og mønster, som har vist sig at tiltrække fint støv. Det kan dog stadig vaskes af, og alle montører og autoværksteder hos Servicetilbil.dk står klar hvis du kontakter dem med yderligere spørgsmål.

Modtagelse og klargøring

Når du skal have folie på bilen og pakket den ind, er det vigtigt at du har gjort en smule forberedelse før autoværkstedet kan modtage bilen. Bilen skal være nyvasket, men uden voksbehandling, på alle de steder folien skal monteres og påføres. Sørg gerne for at have dobbelttjekket steder, hvor bilvasken ikke altid kan komme til, som skærmkanter ved hjul, front og bag, hvor der ofte kan sidde skidt, snavs og insekter, selv efter en vask.

Herefter kan bilen afleveres på autoværkstedet, hvor den skal stå og tørre inden døre, gerne et døgns tid, så lakken kan klargøres. Montøren klargør bilen efter de forskrifter folieproducenten foreskriver, hvilket ofte involverer affedtning. Bilen pakkes ind i folie og wrappes nøje og præcist, hvorefter montøren, alt efter værkstedets værktøj og teknikker, skærer folien til, uden at gøre skade på bilens lak.

Når folien på bilen er monteret, vil montøren på værkstedet rengøre og aftørre folien, så den er klar til at blive hentet. Processen tager ofte ikke mere end en dag, men der kan være tilfælde hvor monteringen er vanskelig, eller bilens størrelse gør, at arbejdet tager længere tid. Aftal nærmere med dit værksted, og bliv enige om det idéelle afleverings- og afhentningstidspunkt for begge parter.

Både til privat og erhverv

Flere af autoværkstederne, som tilbyder folie og indpakning af bil hos Servicetilbil.dk, tilbyder både foliering og indpakning for privat og erhverv. Kontakt os, og find det nærmeste værksted med et tilbud for at høre nærmere. Skal du have folieret bilen med din nye kampagne? Eller indpakket varevognen med reklamer og slogans? Så er Servicetilbil.dk klar med autoværksteder landet over, som kan få wrappet bilen op i en fart, så I er kørende i en transportabel reklamesøjle hver eneste dag.

Professionel foliering og erfaren indpakning

Folie på biler skal monteres nøje og eksakt, og kræver flere års erfaring og ekspertise. Servicetilbil.dk har skabt et overblik til dig, med autoværksteder i hele landet, med professionelle og kvalitetsbevidste montører, som går op i detaljen, og gør en dyd ud af at finishen sidder lige i skabet. Foliering af biler er teknisk i løbende udvikling, og nye teknikker og folietyper kommer til. Kontakt gerne autoværkstedet, hvis du har spørgsmål eller ønsker til bestemt folie eller montering – oftest vil værkstedet også gerne høre om bilen og hvilke ønsker du har til folien, inden i laver en aftale.

Skriv til os, og få et tilbud

Tilbud fra dit autoværksted

Når du indhenter et tilbud fra at af de mange autoværksteder, bestræber vi os på at sende dig et tilbud inden for 48 timer. Langt størstedelen af tiden er vores erfarne mekanikere i stand til at give et gældende tilbud, ud fra få oplysninger om køretøjet. Der er dog tilfælde hvor der er behov for yderligere informationer og kontakt, for at vore fagfolk på autoværkstedet kan give et tilbud på den gældende service eller reparation.

Vi svarer på hverdage inden for normal arbejdstid, og arbejder hårdt for at du kan få dit tilbud hurtigst muligt, så vi kan få serviceret og repareret din bil. Men vi håber også at du har forståelse for travlhed, så vi bestræber os på at autoværkstedet svarer på din henvendelse inden for 48 timer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.