Chiptuning

Hvad er chiptuning?

Chiptuning er en proces, hvor bilens software i motorstyringen bliver justeret eller programmeret for at forbedre bilens ydeevne og brændstoføkonomi, og dermed vil påvirke din bils præstation. Ved modificering af disse parametre, vil der ikke blive pillet ved motoren eller lignende.
Det lyder næsten for godt til at være sandt. Er det virkelig forsvarligt, sikkert og lovligt? Ja, så længe at bilen ikke forurener, støjer, ikke overstiger 20% forøgelse, og det ikke går udover sikkerheden i bilen.

De mest populære former for er chiptuning og OBD tuning. Der er mange fordele ved at få chiptunet sin bil. Læs mere om fordelene, og hvordan chiptuning kan give en ekstra øget motoreffekt.

Hvad er fordelene ved tuning af bil?

Få mest ud af din bil gennem chiptuning. Der er mange fordele ved tuning af bil. Ved at få tunet din bil kan du øge din bils motoreffekt og få en større ydeevne. 

Ved at omskrive bilens software kan det øge din bils hestekræfter med 25-100 hestekræfter ekstra. Det medfører at din bil både kører hurtigere, kører hurtigere på literen, samt bruger mindre brændstof. Det både mindsker CO2-udledning, og så betaler det sig også på længere sigt økonomisk. Chippen kan nemlig modificeres, så bilen kører 5-15% længere på literen.

Gennem tuning af bilen, får du en mere økonomisk bil, med sundere motor, der på samtidig bliver mere holdbar, samt får en større ydeevne.
Du kan med fordel give din bil en optimering, og få øget din køreglæde.

Find den rigtige mekanikker til opgaven

Ved udførelse af chiptuning af en ukorrekt måde, kan det have en negativ indvirkning på bilens holdbarhed. Dette kan i værste tilfælde ødelægge din bil.

Udføres chiptuning derimod på en ordentlig og forsvarlig måde hos et professionelt værksted, kan chiptuning derimod være sundt for din bil. Derfor er det vigtigt, at få chiptuningen udført af en professionel kvalificeret mekaniker, med speciale i chiptuning. På den måde sikrer du, at tuningen udføres både sikkert og effektiv.

Skal du have chiptunet din bil på Sjælland kan du med fordel kontakte Chip-Det. Chip-Det har har stor erfaring inden for feltet, og ved alt om chiptuning, og hvilken for chiptuning, der giver bedst mening til din bil. Gennem specialiserede mekanikere får du grundig vejledning, og du vil altid være i trygge hænder. Få en professionel service i topkvalitet og med konkurrencedygtige priser hos Chip-Det. Læs mere om chiptuning her.