Service & Bilreparation

Service på bil, bilreparation og serviceeftersyn

Service på bil er mange ting, men som udgangspunkt er bilservice til, for at du kan være sikker på at din bil fungerer. Med os kan du være på forkant med vedligeholdelsen og eventuelle skader, og undgår behovet for bilreparation. En service på bilen er en gennemgang af køretøjet, hvor automekanikeren på autoværkstedet, gennemgår bilens forskellige dele. Her vurderes det, om køretøjet har behov for reparationer eller udskiftning af reservedele.


Du kan også få foretaget et serviceeftersyn, som giver et stempel i bilen eller køretøjets servicebog. Serviceeftersynet kan altså opretholde mange bilers garanti, og det kan derfor være en god idé at få et serviceeftersyn regelmæssigt de første 8 år af bilens levetid.


En typisk service indebærer at mekanikeren gennemgår de væsentligste dele af bilens funktioner og maskindele. F.eks. bremser og bremsevæske, olie, karosseri, affjedring, udstødning og undervogn, dækmønster og dæktryk samt kølervæske og brændstoffilteret.

Sikkerhed på vejen og i værkstedet

En stor del af at få serviceret et køretøj, er at få tjekket bilens sikkerhed, og at alle bilens dele er opdaterede og vedligeholdt. Når du får service på bilen hos et autoværksted gennem Servicetilbil.dk, sikrer du dig at bilens garanti holder, men også at du kan føle dig sikker på vejen og i køretøjet. Det er vigtigt for sikkerheden, at ting som bremser og olie serviceres og tjekkes regelmæssigt, og udskiftes når mekanikeren vurderer at det er nødvendigt.

Alle tilbud du indhenter fra et autoværksted på service til bil, indeholde alle afgifter og gebyrer. Dermed kan du derfor føle dig sikker på, at du ikke betaler for mere end hvad du får. Samtidig kan autoværkstedet også vide sig sikker på jeres aftale, og det arbejde du forventer af dem.

Bilreparation - når skaden er sket

Selvom du får service på bilen, og vedligeholder køretøjet regelmæssigt, så kan uheldet være ude. Kort sagt, vi får alle skader på bilen en gang imellem. Det er aldrig nogen god oplevelse, og derfor er det vigtigt at turen forbi autoværkstedet indebærer god service, sikkerhed og kvalitet. Hos Servicetilbil.dk får du et tilbud fra nogle af landets førende autoværksteder. Så derfor kan du være sikker på at din bilreparation sker af autoriserede mekanikere.

Hvornår og hvor tit skal jeg have service på bilen?

Regelmæssigheden og behovet for et serviceeftersyn på biler afhænger af flere faktorer. Det kan være bilens alder, mærke, kilometer og hvilke vejrforhold bilen bruges og parkeres under. En bil i garage, som vaskes og plejes tit, plejer at skulle have bilreparation og på autoværksted mindre hyppigt, end en, som holder på gaden, og ikke vedligeholdes i mindre grad. Som hovedregel er en gang hvert eller hvert andet år, eller hver 30-50.000 kilometer, som regel rigeligt for de fleste biler. Ved den slags regelmæssighed kan servicen ofte inkluderer et olieskift, og muligvis en mindre bilreparation på småting som lygter og skærme.

Hvad koster service på bil? Og hvor meget koster reparation af bil?

Service og serviceeftersyn samt service med stempel i bilens servicebog kan varierer meget i pris. De fleste autoværksteder kan tilbyde en startpris på 595,- for en helt almindelig service på bilen. Herefter kan priserne på de tilbud du kan forvente af få fra autoværkstedet stige, afhængigt af de tidligere nævnte faktorer.  Det kan være alt fra ønsker til ekstra ydelser såsom hjulskift, forrudeskift til skift af diverse filtre på bilen.


Priser på bilreparation afhænger af skaden på bilen. Et simpelt hjulskift kan fås for helt ned til 199,-, og et forrudeskift starter typisk omkring 1.900,-. Beskriv skaden i kontaktformularen, og indhent et tilbud på den bilreparation du har behov for, fra et af vores mange autoværksteder.

Skriv til os, og få et tilbud

Tilbud fra dit autoværksted

Når du indhenter et tilbud fra at af de mange autoværksteder, bestræber vi os på at sende dig et tilbud inden for 48 timer. Langt størstedelen af tiden er vores erfarne mekanikere i stand til at give et gældende tilbud, ud fra få oplysninger om køretøjet. Der er dog tilfælde hvor der er behov for yderligere informationer og kontakt, for at vore fagfolk på autoværkstedet kan give et tilbud på den gældende service eller reparation.

Vi svarer på hverdage inden for normal arbejdstid, og arbejder hårdt for at du kan få dit tilbud hurtigst muligt, så vi kan få serviceret og repareret din bil. Men vi håber også at du har forståelse for travlhed, så vi bestræber os på at autoværkstedet svarer på din henvendelse inden for 48 timer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.