Omlakering af Tesla

Derfor skal din Tesla omlakeres

Du skal have en professionel mekaniker til omlakeringen af din Tesla, hvis du ønsker en omlakering. Det vil være en god ide, at finde et autoværksted som er “Tesla Approved Body Shop”. Så omlakeringen bliver gjort 100% korrekt. Man kan bestemme sig for at få en omlakering af sin Tesla af flere grunde. Og ingen grund er forkert, fordi den bliver næsten som ny ved en omlakering.

Hvordan lakeres en Tesla?

Typisk ved lakering af en Tesla, så vil det blive gjort i en bestemt rækkefølge. Ved at man gør det i en bestemt rækkefølge, så vil hele omlakeringen ende i et bedre slutresultat. Forarbejdet er en vigtigt del af processen, og har også betydning for slutresultat, uanset om det er på grund af en større eller mindre skade på bilen. Hvorfor det er vigtigt at få en professionel til det, og ikke gøre det selv.
Man vil typisk skille bilen ad som det første. Dette vil tage lang tid, men igen så sørger det for et bedre slutresultat. Herefter vil der blive fjernet overfladeruse, samt nye pladedele vil blive svejset.
De afmonterede pladedele vil blive spartles. Hvorefter din Tesla vil blive malet med dens grundmaling, herefter vil den aftalte farve for lakering blive malet på i flere lag. Til allersidst vil der blive lakeret med to lag klarlak. Når den er tør, så vil der blive monteret pladedelene på igen, så vil bilen være klar til en polering. Afslutningsvis vil polereringen være det sidste trin, og så er bilen færdiglakeret.

Hvor lang tid tager en omlakering?

Det afhænger som regel af omfanget af omlakeringen. Ved en komplet omlakering, så kan det hurtigt komme op omkring 3 uger eller mere. I visse tilfælde, så vil det selvfølgelig gå hurtigere og kun omkring 2 uger. Derimod hvis det er mindre omlakeringers projekter, så vil det typisk tage mindre tid, men kan også hurtigt løbe op i mere end et par uger.

Hvad koster en omlakering af Tesla?

Det er forskelligt fra det ene autoværksted til det andet hvad prisen vil blive for en omlakering. Samtidig har størrelsen på bilen, skader på bilen osv også indflydelse på den endelige pris. En typisk pris for en mellemklassebil vil være fra 10.000,- DKK og opefter. En anden typisk pris er på 2.000 til 30.000,- DKK, hvis du skal have lakeret små skader på Sjælland. For en fuldkommen omlakering af din bil, så vil det komme helt op imod 50.000,- DKK. Men så får du altså også et lækkert nyt design.