Få professionel udskiftning af forrude til din bil

Nyt look, nyt liv, ny autolakering

Autolakering af bilen skal ske af en erfaren maler og en professionel autolakerer. Servicetilbil.dk har samarbejde med alle de førende til autolakering i hele landet. Sådan finder du ikke blot kan finde den nærmeste, men også den mest oplagte når du skal have bilen autolakeret. Kvaliteten er i højsædet, og serviceniveauet følger selvfølgelig trop!

Topkvalitets autolakering - både ved reparation af ridser og fornyelse af bilens udseende

Man kan ikke undgå at få ridser, ligegyldigt hvor godt man passer på sin bil. Stenslag på motorvejen, en vildfaren indkøbsvogn på parkeringspladsen eller en torpederende cyklist. Ligegyldigt omfanget og størrelsen, så fjerner en af vores erfarne malere ridsen med en autolakering. Medmindre skaden kan udbedres ved en polering, hvilket vores autolakerer eller maler selvfølgelig vurderer i samarbejde med dig. En anden løsning kan også være folie til bil, som du kan læse mere om her.

Ny shine med autolakering

Nogle biler kan også miste deres shine gennem årene. Selvom autolak er blevet langt bedre gennem årene, så slår ingen tidens tand når bilen står i sol og regn. Derfor kan der til tider være behov for en opdatering. En autolakering kan derfor være netop det, som får din bil til at skinne igen. En autoriseret og kvalificeret autolakerer eller maler fundet hos Servicetilbil.dk, sørger for både at slibe, grunde, male og lakerer. De spartler evt. også, hvis en skade skal udbedres. Før arbejdet går i gang, har du selvfølgelig en aftale med værkstedet. Se mere om priser og aftaler nedenfor.

Total eller lokal autolakering

Hos langt størstedelen af autoværkstederne, som tilbyder autolakering, er det muligt både at få en totallakering, hvor hele bilen lakeres, eller en lokallakering. Lokallakeringen kan ved mindre skader og ridser, være en billigere løsning når uheldet er ude. Ved lokallakeringen, farvematcher vi selvfølgelig med bilens nuværende farve. Så kan der så vidt muligt, ikke kan ses forskel på resten af bilen, og den lakerede del. På ældre biler kan det være vanskeligt at matche bilens tone og mathed, da bilens ældre lak er falmet gennem årenes brug, og der må derfor ifølge DIN 6175 del 1, være mindre afvigelser i farvematchet. Afstem gerne forventninger med autoværkstedet eller maleren, når I gennemgår bilen og aftalen. Det er muligt at indkøbe DIN 6175 på linket nedenfor.

Du er sammen med autoværkstedets maler eller lakerer, med til at vurdere om der skal total- eller lokallakeres for at udbedre ridsen eller skaden. Du kan forvente en kvalitetsbevidst og erfaren vejledning. Og så undgår du også dyre regninger og aftaler du ikke kan forstå.

Priser, der kan forstås

Når du får autolakering hos et af autoværkstederne gennem Servicetilbil.dk, får du ikke en regning med en masse skjulte gebyrer, og afgifter på services du ikke forstår eller havde bedt om. Du får et tilbud fra autolakereren eller maleren på værkstedet, og aftaler nærmere når I derefter taler sammen. Vi arbejder ud fra devisen om, at godt arbejde skal betale sig, men også betales for. Så du får en pris, som både afspejler den høje kvalitet og service du forventer. Men er fornuftigt afstemt med virkeligheden, så du ikke går fra en autolakering ruineret. En opfriskning af lakken eller udbedring af en ridse, bør ikke koste en halv bondegård. Dog skal prisen heller ikke være så billig, at lakeringen ligner noget fra en gammel bondegård.

Hvad koster en autolakering af bilen?

Pris på autolakering afhænger af om det er lokal- eller totallakering, men lokallakering starter oftest omkring 1.600 kr. og totallakering omkring 15.000 kr. Begge priser er eksklusiv moms. Alle værksteder benytter sig af topstandarden af produkter fra europæiske lakleverandører, da giver et langt bedre og mere holdbart resultat. Det er bedre økonomi – både for dig og din bil.

Skriv til os, og få et tilbud

Tilbud fra dit autoværksted

Når du indhenter et tilbud fra at af de mange autoværksteder, bestræber vi os på at sende dig et tilbud inden for 48 timer. Langt størstedelen af tiden er vores erfarne mekanikere i stand til at give et gældende tilbud, ud fra få oplysninger om køretøjet. Der er dog tilfælde hvor der er behov for yderligere informationer og kontakt, for at vore fagfolk på autoværkstedet kan give et tilbud på den gældende service eller reparation.

Vi svarer på hverdage inden for normal arbejdstid, og arbejder hårdt for at du kan få dit tilbud hurtigst muligt, så vi kan få serviceret og repareret din bil. Men vi håber også at du har forståelse for travlhed, så vi bestræber os på at autoværkstedet svarer på din henvendelse inden for 48 timer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.